Inschrijfvoorwaarden

Bij uw inschrijving voor deze training hanteren wij algemene voorwaarden.

Uw investering

De deelnameprijs bedraagt € 1.595,- (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief documentatie, verfrissingen, lunch, maar exclusief een hotelovernachting. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u een factuur. Het deelnamebedrag dient binnen 14 dagen en altijd voor aanvang van de training te zijn betaald. 

Annuleringsvoorwaarden 

Annuleren
Tot 15 dagen voor de training kunt u tegen annuleringskosten van € 100,- annuleren.
Als u na deze dag annuleert, dan bent u het volledige factuurbedrag verschuldigd.

Omboeken tot 15 dagen voor de training
Tot 15 dagen voor de training kunt u eenmalig kosteloos omgeboekt worden naar een 
andere datum van dezelfde training of naar een andere training. Voor extra omboekingen brengen wij € 100,00 in rekening. Bij omboekingen is het dan geldige tarief van de training van toepassing, eventueel verleende kortingen komen te vervallen.

Omboeken binnen 15 dagen voor de training
Indien u binnen 15 dagen omgeboekt wil worden, dan brengen wij een bedrag van 
€ 200,00 in rekening. Bij omboekingen is het dan geldige tarief van de training van toepassing, eventueel verleende kortingen komen te vervallen.

Annuleren en omboeken kan alléén per mail. Vervanging door een collega is altijd toegestaan! Wanneer het minimale deelnemersaantal niet wordt gehaald, behoudt Heliview Training zich het recht voor die aflevering geen doorgang te laten vinden. U wordt dan uiteraard kosteloos overgeboekt naar een volgende aflevering.